Barion Pixel

Budapesten – 2024.04.07.18:00

Először is tisztáznám, hogy itt egy fülig mosolygós, easy-going fiatal felnőtt lélekkel van dolgotok. Amúgy is, ki idegeskedne, amikor a világ olyan egyszerű? Kényelmes ikeás fotelben várjuk, hogy az élet a zsebünkbe tuszkolja a boldogságot, a pénzt és a sikert. Nincs itt semmi stresszelni való, ugye?

Az egetrengető kérdés az, hogy az avokádós pirítóst vagy a kézműves gabonapelyhet válasszam reggelire. Minek aggódjak azon, hogy most kell meghoznom a döntéseket, amik végigkísérnek az életemen? Vagy azon, hogy munkát kell találnom egy olyan világban, ahol bármi lehet belőlem – kivéve művész, mert hosszútávon jól jönne némi pénz, hogy valamiből visszafizessem a diákhitelt, amit azért kellett felvennem, mert végigbuliztam az egyetem első 2 évét, mire rájöttem, hogy nem is tetszik, amit tanulok…Kicsit olyan, mint kedvenc Netflix sorozatot választani, csak nagyobb a tét, és közben lakbért is kell fizetni. De ha beismered, hogy fogalmad sincs, mit csinálsz, akkor marad a mamahotel a 27 négyzetméteres, 7. emeleti sötét lyuk helyett, ahol még lift sincs.

Ki az, aki túlértékelt dolgokra vágyik, mint a stabil állás, pénzügyi biztonság vagy személyes tér? Az igazi kihívás az, amikor próbálsz megtalálni egy szabad fogantyút a négy haton, ami még nem ragad.

Nem kértem sokat…

Szóval, öleljük át a káoszt, nevessünk az abszurditáson, és koccintsunk a „nehézségekre”, amelyek azzá tesznek, akik vagyunk!

Közelgő események

Korábbi események