Barion Pixel

Válótársas

PREMIER ÚJ PÁROSSAL: a ring egyik sarkában KOVÁCS PATRÍCIA , a másikban ÖTVÖS ANDRÁS színművészek.

A két év alatt már 90 előadást itthon és határon túl megélt produkció igen ritkán látható Budapesten. Karácsonyra viszont remek ajándék és élmény lehet egy nem mindennapi “házaspár” életébe való bepillantás.

Fergeteges humor és rögtönzések segítségével ismerhetünk rá párkapcsolati problémáinkra. Félreértések, konfliktusok, kimondott és ki nem mondott ellentétek zavarják meg a harmóniát.

Egy párkapcsolatban bármi megtörténhet az „Igen!”-től a „Kicsinállak!”-ig. Mikor merre érdemes tovább indulni?
Szórakoztató és elgondolkodtató előadást láthatunk a párkapcsolatokban előforduló helyzetekről és azok megoldásairól.

Kovács Patrícia és Ötvös András színészpáros improvizált, irányított jelenetekben, szórakoztatóan mutatják be a színpadon Gönczi Dorka, válási és párkapcsolati mediátor és Varga Zsolt, párkapcsolati kommunikációs szakember tapasztalatait.

Bár komoly témáról van szó, nem érezzük úgy, hogy ne beszélhetnénk humorral átszőve oldott módon, komikus elemekkel kiegészített interaktivitással, pontosan azért, hogy a nézők számára újra egyértelmű legyen, hogy két pont között a legrövidebb út továbbra is a mosoly és a közös nevetés.

Megnyugtató és egyben humorral gazdagon fűszerezett műsorunkat jó szívvel ajánljuk mindenkinek: annak, aki volt már magánéleti gödörben vagy annak, aki éppen előrelátó módon éppen szeretné elkerülni azt és ehhez kipróbálna egy-két kommunikációs eszközt a saját hétköznapjaiban is.

Játékvezetők: Gönczi Dorka válási mediátor és Varga Zsolt párkapcsolati kommunikációs szakember

Az előadás 90 perc szünet nélkül.

Időpont: 2023. január 21. 15:00

 

Közelgő események

Korábbi események