Válótársas – 2023.04.28. 19:00

Válótársas, avagy könnyed párkapcsolat-gazdagító előadás humorral és rögtönzéssel

A ring egyik sarkában POKORNY LIA, a másikban SCHMIED ZOLTÁN színművészek.
Játékvezetők és a közel 100 előadást itthon és határon túl is megélt, nagysikerű produkció ötletgazdái: Gönczi Dorka válási mediátor és Varga Zsolt párkapcsolati kommunikációs szakember
Humor és rögtönzések segítségével ismerhetünk rá párkapcsolati problémáinkra. Félreértések, konfliktusok, kimondott és ki nem mondott ellentétek zavarják meg a harmóniát.
Egy párkapcsolatban bármi megtörténhet az „Igen!”-től a „Kicsinállak!”-ig. Mikor merre érdemes tovább indulni?
Szórakoztató és elgondolkodtató előadást láthatunk a párkapcsolatokban előforduló helyzetekről és azok megoldásairól.

Pokorny Lia és Schmied Zoltán színészpáros improvizált, irányított jelenetekben, szórakoztatóan mutatják be a színpadon Gönczi Dorka, válási és párkapcsolati mediátor és Varga Zsolt, párkapcsolati kommunikációs szakember tapasztalatait.
Bár komoly témáról van szó, nem érezzük úgy, hogy ne beszélhetnénk humorral átszőve oldott módon, komikus elemekkel kiegészített interaktivitással, pontosan azért, hogy a nézők számára újra egyértelmű legyen, hogy két pont között a legrövidebb út továbbra is a mosoly és a közös nevetés.
Megnyugtató és egyben humorral gazdagon fűszerezett műsorunkat jó szívvel ajánljuk mindenkinek: annak, aki volt már magánéleti gödörben vagy annak, aki éppen előrelátó módon éppen szeretné elkerülni azt és ehhez kipróbálna egy-két kommunikációs eszközt a saját hétköznapjaiban is.
Az előadás 80-90 perc szünet nélkül.
Ajánlott korhatár: 12+

Időpont: 2023. április 28. 19:00

Helyszín: Eötvös József Gimnázium, 1053 Budapest, Reáltanoda utca 7, III. emeleti díszterem

Jegyvásárlás:

Opciók választása